Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

Turbina Gravitaţională . Petiţie

Petitie  


Catre,  Administratia Prezidentiala, Guvernul Romaniei, DNA , OSIM, Academie, SRI, Mass-media  

- Opis: din anul 1993 pana in prezent am solicitat, cu petitii acelasi lucru, investigatie la …..… 1
- Interesele de grup, arivismul, prostia, coruptia si nestiinta unor oameni de stiinta …………. 2
 - Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, a raspuns la petitie prin consilierii sai  …………....... 3
-Raspunsuri tolerate de Guvernul Romaniei de la OSIM si de la Academia Romana  ………….. 4
- Raspuns de la GUVERNUL ROMANIEI  /  Nr. 254/09.04.2019 ……………………………………….. 6
- Catre conducerea OSIM, Serviciul Administrare Brevete si examinator ing. Nicolae Radu … 9
- Catre, consiliul editorial, Redactor sef Prof. dr. ing. Ioan C. BACIVAROV  ………………………. 14
- Citez un fragment dintr-o lucrare a Comisiei Europene  ……………………………………………15
- Citez din brosura editie 2006, pagina 10    ………………………………………………………………15
- Cateva din avantajele inventiei mileniului 3  ……………………………………………………………. 16


Sunt Ioan Sabau inventatorul turbinelor gravitationale (perpetuum mobile autoalimentate de speta a patra), din Timisoara, str. Babadag nr. 5, bl. 16, ap. 7, telefon 0770561002.

Din anul 1993 pana in prezent am solicitat, cu petitii, investigatii la: Academia Romana si la OSIM. Pana nu se rezolva investigatia voi trimite petitiile cel putin o data pe an la Guvern, SRI, mass-media etc.

Nu am postat toate raspunsurile anuale ale institutiilor abilitate ale Statului Roman fiindca sunt aproape identice (tipizate) cu cele trimise din anul 1993 pana in prezent.

Pentru bunastarea poporului Roman si nu numai, astept de la toate institutiile abilitate ale statului, inclusiv de la SRI si DNA, sa aleaga 2 specialisti din domeniu, un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica, fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, pentru o discutie de ~2 ore inregistrata (la telefon).

Licentiatii din domeniu trebuie sa analizeze (sa studieze) linkurile postate in petitie.

Pag. 1

Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh.

Discutia inregistrata (si linkurile care dovedesc cele afirmate de autor) trebuie analizate de o comisie cu specialistii, din domeniu, din Guvernul Romaniei, care vor raspunde penal daca raspunsul lor este evaziv si produce in viitor alte sute de miliarde de euro pierderi poporului Roman.

Si pierderi de mii de miliarde de euro numai la diferenta de pret a curentului electric de la celelalte 28 de state ale Uniunii Europene. Pierderea rezulta dintre pretul vechi, si pretul nou aproape gratuit la consumul industrial  si gratuit la consumul curentului electric utilizat casnic, conf. inventie si conf. link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html

Interesele de grup, arivismul, prostia, coruptia si nestiinta unor oameni de stiinta din Romania …
Inclusiv a conducerii Academiei Romane, blocheaza de peste 26 de ani (din 21.04.1993 pana acum in anul 2019) publicarea si popularizarea inventiei mileniului 3, precum si a structurii ei de rezistenta (din punct de vedere teoretic), 4 legitati noi in fizica.

Aceste 4 legitati noi in FIZICA au permis pentru prima data in era noastra descoperirea unui *Perpetuum mobile  de speta a patra*, care se autoalimenteaza din castigul propriu, din reteaua de distributie proprie cu curent electric, conf. inventiei, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Valoarea inventiei este inestimabila. Inventia produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita. Cele 4 legitati noi in FIZICA sustine *inventia mileniului 3* cu  teorie si calcule inclusiv pe linkurile: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html      
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html        
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html    
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html   

Partial din aceasta scrisoare (petitie) au fost trimise (cel putin odata pe an, din anul 1993 pana in prezent), cu e-mailuri, la institutiile abilitate ale statului roman: PRESEDINTELE ROMANIEI, Guvernul Romaniei, Academia Romana, OSIM, Directia Nationala Anticoruptie, Diicot, SRI, EUROQUALROM (Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti) si inclusiv la mass-media, pentru investigatie.

Pag 2

Raspunsurile de la institutiile abilitate ale statului roman sunt puerile, fiind anulate si cu linkurile postate in petitie.


Atentie! Presedintele Romaniei Klaus Iohannis
A raspuns la *PETITIE* pana in prezent 01.12.2019, numai prin consilier, desi a fost si este profesor de fizica. In calitate de fost profesor de fizica trebuia obligatoriu sa solicite guvernului Romaniei sa faca o investigate privind marginalizarea intentionata a 4 legitati noi in FIZICA.

 Astept si de la Administratia Prezidentiala sa gaseasca 2 specialisti din domeniu, un licentiat in fizica si al 2-lea licentiat in mecanica, fara licienta sau doctorat cumparat, deschisi la legitati noi, fara gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, pentru o discutie de ~2 ore inregistrata (fie si la telefon).

Un om de stiinta adevarat isi stabileste o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate. Prima data invata ceea ce nu cunoaste, abia dupa ce a inteles informatia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita.

La fel sa procedeze si comisia de la Guvernul Romaniei daca analizeaza discutia inregistrata, linkurile, si castigul de lucru mecanic gratuit si energia electrica gratuita. Inclusiv diferenta dintre pretul vechi si pretul nou gratuit la curentul electric consumat de cele 28 de state ale Uniunii Europene, in cei 26 de ani, in care a fost respinsa inventia mileniului 3 cu HOTARARI eronate, dovedite in plangerea penala.

Cu o investigatie corecta se poate evita, in viitor, pierderi de mii de miliarde de euro la cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Daca se constata un raspuns evaziv comisia trebuie sa raspunda penal pentru toate pierderile datorate unei investigatii superficiale sau a unei analize tendentioasa.

Citez raspunsul consilierului de Stat Gabriel-Cristian Piscociu:  
“Petitia nr.25687 / Data: 06-10, Domnule Ioan Sabau,
Referitor la solicitarea dumneavoastra potrivit careia "se impune o solicitare catre Guvernul României sa realizeze de urgenta o ancheta la OSIM si Academia Româna", va comunicam faptul ca între Administratia Prezidentiala, pe de o parte si OSIM, respectiv Academia Româna, pe de alta parte, nu exista o relatie de autoritate ierarhica sau functionala. În consecinta, reclamatia sau observatiile dumneavoastra le puteti trimite autoritatii publice ierarhic superioare OSIM-ului, respectiv Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si Academiei Române care este o institutie de interes public  national, autonoma.

Pag 3

Va multumim. Cu stima, Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu”

            Din răspuns rezultă că consilierul de Stat Gabriel-Cristian Piscociu nu a citit petiţia. Dacă ar fi analizat petiţia ar fi constatat abuzul OSIM si al Academiei Romane, cu un prejudiciu de zeci de miliarde de euro si ar fi solicitat, cu acordul Presedintelui Romaniei  si a Guvernului deschiderea unui dosar penal. Din cele redactate rezultă că poporul român plăteşte degeaba şi acesti consilieri.

RASPUNS DE LA PARLAMENTUL ROMANIEI:

Citez din răspunsul Camerei Deputaţilor nr. 34/12835 din 26.sept.2007, semnat de Tudor Mohora: 

          ’’…vă veţi putea solicita drepturile – în continuare – în faţa instituţiilor competente a soluţiona pe fond aspectele sesizate, cu recomandarea de a consulta un advocat’’


            Rezultă că nici unul din membri comisiei nu a citit petiţia. Dacă ar fi analizat petiţia ar fi constatat abuzul OSIM, cu un prejudiciu de zeci de miliarde de euro.

Din cele redactate rezultă că poporul român plăteşte degeaba şi această comisie cu înalţi demnitari publici.

Raspunsuri tolerate de Guvernul Romaniei
Referitor la memoriul dvs., va facem cunoscut faptul ca a fost transmis, spre completa solutionare, MINISTERULUI ECONOMIEI SI FINANTELOR, solicitand luarea masurilor legele ce se impun.

Urmraza ca, in termenul legal, institutia sesizata sa comunice Cancelariei Primului – Ministru si dvs., solutia adoptata.
Cu stima,
Director, Oana Marina Istrate …

Din răspuns rezultă că: 

Pag 4

Director, Oana Marina Istrate nu a citit petiţia.
Dacă ar fi analizat petiţia ar fi constatat abuzul OSIM si al Academiei Romane, cu un prejudiciu de zeci de miliarde de euro si ar fi solicitat, cu acordul Primului – Ministru ancheta la OSIM. Din cele redactate rezultă că poporul român plăteşte degeaba şi aceşti funcţionari publici.

        Citez din răspunsul nr. 117/DRPMMPCRPP din 16.11.2007, semnat de Director Iuliana Dumitru:

           ’’Dvs. aţi mai adresat memorii cu conţinut identic atât Guvernului cât şi Preşedintelui României, acest lucru a determinat analizarea , celor semnalate, cu atenţie dar concluziile desprinse rămân aceleaşi şi v-au fost comunicate de OSIM cu nr. 1032659/07.11.2002’’

          Faptul că nu s-a făcut anchetă, cum solicita inventatorul, dovedeşte complicitatea cu examinatorii OSIM. Acest raspuns dovedeste faptul ca inventatorul a trimes continuu petitii la Guvernul Romaniei, la Presedintele Romaniei, la OSIM si la Academia Romana etc.


Se poate investiga si scrisoarea primita de la ICPE-CA, semnata de prof. dr. fiz. Wilhelm Kappel, este intocmita de dr. ing. Gheorghe Mihai si foarte, foarte interesant nu are nr. de inregistrare.

Scrisoarea este un raspuns la adresa MECT-ANCS, nr.15202/21.08.2008 si la petitia d-lui Ioan Sabau adresata Presedintelui Romaniei, in legatura cu inventia nr. 1465/18.11.1993, si cu solicitarea executarii inventiei muleniului 3 prin fonduri europene, solicitarea a fost respinsa.
Investigatia trebuie pornita, de la scrisorile adresate la Guvern, la MECT-ANCS etc., din anul 2007 – 2012.

Daca ICPE-CA si celelalte institutii ale statului Roman isi faceau datoria, inventia mileniului 3 era brevetata din anul 1993, si in alta situatie economica era Romania (si nu numai) acum in anul 2019.

Citez numai cateva CBI-uri legate intre ele intr-un singur concept inventiv general,  inregistrate din anul 1993 pana acum in anul 2019, respinse si reinregistrate la OSIM: cu nr. 670/11.06.1999; cu nr. 167/19.02.2002; cu nr. 013 din 11.01.2007; cu nr. a2010 00337 din 31.05.2010 etc., respinse cu , Hotarari ERONATE. Oare de ce?

Pag 5

Toate turbinele gravitationale de orice tip sunt legate intre ele intr-un singur concept inventiv general, si utilizeaza acelasi procedeu de realizare a acestora, si toate foloseste forta de gravitatie gratuita si nepoluanta pentru a produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita fara poluare.
Toate turbinele gravitationale sunt realizate dintr-un grup cu 8 chesoane, in care se manipuleaza 16 greutati egale pentru a realiza in timpul functionarii 8 parghii fara brate scurte, si chiar de la prima faza se produce un dezechilibru total in sistemul deschis semihibrid, cu 8 greutati pe circumferinta si cu 8 greutati in centrul turbinei.
La toate turbinele gravitationale cele 8 greutati inainte de deblocare sunt 8 forte conservative, care sunt 8 parghii fara brate scurte, care in timpul deplasarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei si produce lucru mecanic gratuit, conform link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html   

Conform simulare video si la a 2-a faza, pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru in sistemul deschis  cu 7 greutati in centrul turbinei, cu 7 greutati pe circumferinta in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric si in acelasi timp 2 greutati se ridica aproape vertical conform inventie.

Numai din aceasta cauza in timpul functionarii cele 7 parghii fara brate scurte se transforma in 7 forte neconservative care produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, pentru ca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis semihibrid prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conform inventie.

Raspuns de la GUVERNUL ROMANIEI  /  Nr. 254/09.04.2019
Citez: “… Stimate domn,
Avand in vedere sesizarea dumneavoastra, inregistrata la Corpul de control al primului-ministru cu nr. 254/09.04.2019, va comunicam faptul ca, in temeiul dispozitiilor art. 6’ din ordonanta Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, cu modificarile si completarile ulterioare, aceasta a fost transmisa catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 3, pentru a dispune potrivit competentei.
Cu stima, Florin Liviu Bejan
Director, Directia juridica, suport si indrumare metodologica”
Multumesc Dlui Director (…) pentru raspuns, sper Parchetul sa-si faca datoria.

Pag 6

 


 


/
R.Academie

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/..................................................................................................................................................................................................

La pagina nr 7 si la pag. nr. 8: rspunsul inventatorului pe link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/academie.html


33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
/..........................................................................................................................................................................................................................

Catre conducerea OSIM, Serviciul Administrare Brevete si examinator ing. Nicolae Radu
Referitor la NOTIFICAREA OSIM A/00267/04.09.2019, cu nr. 33349 din 05.09.2019.                          Prezenta scrisoare rog sa fie anexata la plangere nr 337/VIII-I/2019. Operator date nr. 4472/11.04.2019, si la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 3, pentru abuz in serviciu, in forma continuata.

Infractiunea de abuz in serviciu din 21.04.1993 pana acum in anul 2019, este dovedita cu semnatura examinatorilor *OSIM* din Hotararile ERONATE date la toate turbinele gravitationale.

Fiindca nu exista referinte bibliografice pana in anul 1993, la turbinele gravitationale, fabricate din 8 chesoane, cu 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, inventatorul a descris toate noutatile in 4 legitati noi, conform linkuri:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html 
Dl ing Nicolae Radu a anulat revendicarea inventiei nr 22 prin abuz in serviciu, citez din plangere anexata la prezenta, de la pag nr. 27. Rezumatul inventiei *mama* cu titlul *Turbina gravitationale mixta* este revendicarea nr. 22.
“Inventia mileniului 3 este o inventie *mama* cu titlul *Turbina gravitationala mixta* care include toate tipurile de turbine gravitationale, mai importante, caracterizate prin aceea ca, utilizeaza pentru functionare urmatoarele noutati absolute din era noastra: 4 legitati noi in fizica care da nastere la grupuri cu parghii fara brate scurte, care in tot timpul in care functioneaza, realizeaza grupuri cu forte neconservative, care in timpul functionarii sunt controlate 99.99% de *constanta fizica a ciclului*, care include un ciclu complet si controleaza entropia 99.99%, printr-o procedura specifica numai si numai grupurilor cu forte neconservative si produce pentru prima data in era noastra lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, fiindca forta de gravitatie este gratuita si nepoluanta.”
Orice specialist, mediocru din domeniu mecanic, dupa analizarea celor ~22 de revendicari constata ca niciun dispozitiv, niciun mecanism de orice fel, nici o instalatie de orice fel etc., nu poate respecta procedurile de functionare din revendicarile folosite la inventia mileniului 3, deoarece cu forte conservative nu se poate realiza grupuri cu parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in grupuri cu forte neconservative, conf. inventie fig. 1, fig. 2 si fig. N/2. 

Examinatorii de la OSIM, cu Hotarari nefondate [eronate, mincinoase etc] au respins toate tipurile de turbine gravitationale (din 21.04.1993 pana acum in anul 2019) prin abuz de putere si cu hotararile:

Pag 9

– Cu nr. 4 / 268 din 26.09.2002 la CBI nr. 00670 din  11.06.1999; cu nr. 4/989 din 17.04.2007 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002 şi cu nr. 181, din 07.02.2008 la CBI nr. 00167 din 19.02.2002, reexaminată. Toate hotărârile sunt pentru aceeaşi invenţie şi cu acelaşi titlu.    
– Dl ing. Nicolae Radu, cu notificarea nr. 33349 din 05.09.2019, a inlocuit rezumatul citat mai sus cu un rezumat complet neadecvat la inventia mileniului 3, prin abuz in serviciu, fiindca: 
– In fiecare an daca se amana brevetarea inventiei se produce un prejudiciu bugetului de stat de ~3 miliarde de euro si se amana depoluarea planetei, si eliminarea surselor care o provoaca.
– din rezumatul redactat de ing. Nicolae Radu nu rezulta o turbina gravitrationala mixta, conform inventie, care in timpul functionarii are 2 grupuri cu parghii fara brate scurte, care se transforma in 2 grupuri cu forte neconservative.   
– primul grup cu 8 parghii fara brate scurte conf fig. 1 reprezinta infrastructura unei turbine gravitationale realizata dintr-un grup cu 8 chesoane sudate, monobloc, echipate cu mijloace de ridicat pentru manipularea celor 16 greutati egale conform inventie fig 1, fig 2 si fig N/2. Turbina gravitationala este o constuctie metalica foarte, foarte, foarte, foarte simpla, conf. link:  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html   
si  este foarte, foarte usor de realizat, si inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice. Si inlocuieste toate motoarele electrice de orice putere, de pe planeta TERRA conf. link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html  
– al 2-lea grup cu 8 minilocomotive (8 parghii fara brate scurte) realizate numai din suprastructura unui tambur, conform figurilor: 1A, 2/A, 2/B, 1/C, 2/C si 2/E. La toate tipurile de turbine gravitationale, inclusiv la turbina gravitationala realizata dintr-un tambur, pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru total in sistemul deschis semihibrid al turbinei, si cele 8 munilocomotive din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric produce lucru mecanic gratuit, si energie electrica gratuita, fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala fabricata dintr-un tambur la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.
– rezumatul redactat de ing. Nicolae Radu vrea sa dea impresia ca nu a inteles inventia si fiindca a analizat superficial Teoria grupurilor cu forte neconservative controlate 99.99%, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html    
– atentie! Din rezumatul redactat de ing. Nicolae Radu rezulta foarte clar *abuz de serviciu*.
Prin prezenta solicit conducerii OSIM inlocuirea examinatorului ing. Nicolae Radu deoarece in cei 26 de ani din 1993 pana in prezent a fost complice la redactarea mai multor hotarari eronate, mincinoase la inventia mileniului 3, dovedite de inventator in plangerea penala anexata si la prezenta scrisoare. 
Citez fragmente din ultima plangere penala nr 337/VIII-I/2019.04 ziua 10, de la pagina nr. 1:

Pag 10

 “… împotriva unor persoane din institutiile de stat: OSIM si Academia Romana, din localitatea BUCURESTI. Persoanele de la institutiile de stat semneaza diverse documente si Hotarari neadecvate inventiei, care au produs pierderi peste una suta de miliarde de EURO statului Roman in ~26 de ani.
–OSIM impreuna cu alte persoane de la Academia Romana blocheaza si 4 legitati noi in fizica, care sustine inventia mileniului 3. Dovezile inventatorului sunt descrierea si revendicarile inventiilor. Dovada savarsirii infractiunilor o fac cu prezenta plangere (prin e-mail), cu documente semnate de examinatori, si de comisiile de examinatori de la OSIM din anul 1993 pana in present 01.12.2019”
rog *guvernul ROMANIEI* sa-si asume prin corpul de control al primilui-ministru, prejudiciul bugetului de stat cu mult mai mare decat 3 miliarde de euro in fiecare an si amanarea depoluarii planetei, precum si eliminarea surselor care o provoaca. Si trebuie nominalizat oricine-i vinovat).
Dovedesc ca Hotararile sunt neadecvate inventiiei cu următoarele mijloace de probă:
Citez de la pag nr. 6: “… OSIM cu greseli redactate de EXAMINATORI ( intentionat sau din incompetenta) a impus, prin abuz de putere, respingerea inventiilor, analizand niste forte conservative total opuse, grupurilor cu forte neconservative care sunt grupuri cu parghii fara brate scurte.
Deci inventia mileniului 3, in timpul functionaii foloseste numai si numai 8 forte neconsevative.”
Citez, numai 2 fragmente, din plangerea penala anexata la prezenta scrisoare:
CBI nr. 00670 din 11.06.1999 a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/268 din 26.09.2002. Hotararea a fost data dupa ~39 de luni, de la data depozitului. Si la aceasta inventie s-a analizat ERONAT niste forte conservative. Citez din Hotararea  nr 4/268 din 26.09.2002:

11

 

 

 

 

 

 

 

Raspunsul inventatorului, este acelasi si se poate analiza castigul de lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita in plangerea penala anexata la scrisoare, de la pagina nr. 7 pana la pagina nr. 12.

 “… Examinatorii au analizat gresit un grup de 8 forte conservative. Inventia in timpul functionarii, foloseste numai si numai *grupuri cu forte neconservative*.
Conf. inventie grupurile cu forte neconservative sunt diametral opuse fortelor conservative.
Turbina gravitationala corespunde unui sistem deschis semihibrid, la care cele 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative) produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita. Deci inventia mileniului 3, trebuia brevetata si in anul 1993 si in 26.09.2002, cu Hotararea 4/268 din 26.09.2002”

Pag 11

Art 18 este respectat. Ansamblu gravitational corespunde unui sistem deschis semihibrid, la care cele 8 parghii fara brate scurte, in timpul functionarii, nu are:

un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, conf. inventie. Atentie! Cele 8 greutati sunt 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative).

Din aceeasi cauza grupul cu 8 parghii fara brate scurte nu sunt compatibile cu: Legile lui Newton, a 2-a Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si nici cu Legea conservarii energiei.

Deci examinatorii OSIM analizeaza neadecvat niste forte conservative, care are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dnamic etc. Examinatorii de la *OSIM* au gresit? Sau […].  Fiindca inventia pentru functionare foloseste 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei.

        Inventia a fost reinregistrata cu nr. 00167/19.02.2002 si a fost respinsa cu Hotararea nr. 4/989 din 17.04.2007. Hotararea a fost data dupa circa 62 luni de la data depozitului. Inventatorul a facut contestatie si inventia cu nr. 00167/19.02.2002 a fost reexaminata si respinsa cu Hotararea nr. 181 din 07.02.2008. Hotararea a fost data dupa circa 71 luni de la data depozitului. Si la aceasta inventie s-a analizat ERONAT niste forte conservative. Citez din Hotararea nr. 181 din 07.02.2008.
        22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pag 12

Conform invenţiei mileniului 3, în timpul funcţionarii la prima faza conf. inventie, centru de greutate în sistem este in permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric datorită celor 8 pârghii fara brate scurte, care sunt 8 forte neconservative diametral opuse forţelor conservative.

Deci sistemul deschis semihibrid, conf. invenţie, în timpul funcţionarii nu este nicio clipă in echilibru.

 

Fiindca si la a 2-a faza, pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru total in sistem  conform link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html   
cu 7 greutati in centrul turbinei, cu 7 greutati pe circumferinta in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric si in acelasi timp doua greutati se ridica aproape vertical conform inventie fig 1, fig 2 si fig N/2.

Numai din aceasta cauza in timpul functionarii cele 7 parghii fara brate scurte se transforma in 7 forte neconservative care produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, pentru ca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis semihibrid prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie.

Toti examinatorii din comisie au analizat din nestiinta sau intentionat o turbina gravitationala actionata in timpul functionarii de forte conservative, care are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dnamic etc.

Turbina gravitationala corespunde unui sistem deschis, la care cele 8 greutati in timpul functionarii nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, conf. inventie.

 

Raspunsul inventatorului, este acelasi si se poate analiza castigul de lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita si in plangerea penala de la pagina nr. 7 pana la pagina nr. 12.

Examinatorii au analizat gresit un grup cu 8 forte conservative. Inventia in timpul functionarii, foloseste numai si numai *grupuri cu forte neconservative*.

Conducerea OSIM daca nu este complice elimina din serviciu toti examinatorii […] incompetenti care au analizat ERONAT  *din anul 1993 pana acum in anul 2019* niste forte conservative in locul unui grup cu 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei, conform inventie fig 1, fig 2 si fig N/2.
 Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Telefon: 0770561002, cu stimă, Ioan Sabău.

Pag 13

Catre, consiliul editorial, Redactor sef Prof. dr. ing. Ioan C. BACIVAROV, EUROQUALROM, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti
Pentru publicare, in fiecare an din 2002, am propus articole, stire, noutate etc., fara succes.

Sau *CONSILIUL EDITORIAL* poate alege din cele 4 legitati noi in fizica orice noutate doresc cu obligatia de a scrie la finalul articolului linkul autorului din care au extras noutatea.
La mass-media inventatorul a solicitat in fiecare an sa popularizeze inventia mileniului 3, fara succes ...

Noutatea nr. 1
“Inventia mileniului 3 este o inventie *mama* cu titlul *Turbina gravitationala mixta* care include toate tipurile de turbine gravitationale, mai importante, caracterizate prin aceea ca, utilizeaza pentru functionare urmatoarele noutati absolute din era noastra: 4 legitati noi in fizica care da nastere la grupuri cu parghii fara brate scurte, care in tot timpul in care functioneaza, realizeaza grupuri cu forte neconservative, care in timpul functionarii sunt controlate 99.99% de *constanta fizica a ciclului*, care include un ciclu complet si controleaza entropia 99.99%, printr-o procedura specifica numai si numai grupurilor cu forte neconservative si produce pentru prima data in era noastra lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita, fiindca forta de gravitatie este gratuita si nepoluanta.”

Pentru a intelege inventia, in absenta (din lipsa) referintelor bibliografice trebuie analizate linkurile:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html 
Noutatea nr. 2
Inventia mileniului 3, rezolva: incalzirea globala, dezafectarea centralelor nucleare ajunse la finalul duratei lor de viata, gestionarea deseurilor nucleare etc. Turbinele gravitationale daca se implementeaza la nivel mondial, produce energia viitorului fara poluare, gratuita, cu putere mica sau oricat de mare, cu asamblare in: vile, firme, orase, pe munte, pe apa, sub pamant, in pustiu etc. Detalii pe link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html     

Pag 14

Citez un fragment dintr-o lucrare a Comisiei Europene:
“… Comisia Europeană a estimat că ar fi nevoie de investiţii de 253 de miliarde de euro pentru închiderea tuturor centralelor nucleare din Uniunea Europeană şi managementul deşeurilor nucleare până în anul 2050, informează AFP, citată de Agerpres.

Pe baza datele furnizate de statele membre UE, executivului comunitar estimează că va fi nevoie de o sumă de 123 de miliarde de euro pentru dezafectarea centralelor nucleare ajunse la finalul duratei lor de viaţă şi alte 130 de de miliarde de euro ar fi necesare pentru gestionarea deşeurilor nucleare, conform ultimului Program Ilustrativ Nuclear (PNIC), publicat după accidentul de la Fukushima din 2011.

Potrivit unei surse din interiorul Comisiei, sumele vehiculate au crescut cu 47% comparativ cu precedentul PINC, publicat în 2008.
La nivel mondial există o experienţă limitată cu privire la dezafectarea centralelor nucleare. Până în luna octombrie 2015 în Europa au fost închise permanent 89 de reactoare nucleare, însă doar trei reactoare au fost dezafectate complet, toate în Germania, subliniază Comisia …”

Toate tipurile de *turbinele gravitationale*, conform inventie sunt dovedite cu teorie si calcule inclusiv pe link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html      
           Citez din brosura editie 2006, pagina 10:

           ”Din anul 1970 am inceput creerea inventiei cu parghii si altele, din care au fost brevetate 2 tehnologii, special create pentru a se utiliza la inventia mileniului 3: 

         – Brevet de invenţie nr. 103644   ’’Imbinare prin jontare a grinzilor’’, pentru a se utiliza la jontarea celor 8 chesoane, conf. fig. 3, din link:     http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/imagini.html       Publicat la data de 22.09.1993.

         – Brevet de invenţie nr. 104221 ’’Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagar, in constructii metalice’’, pentru inlocuirea celor 2 lagare autoreglabile, conf. inventie.   Publicat la data de 22.11.1993.
         – Tot in anul 1993, trebuia sa fie brevetata si inventia mileniului 3, deoarece au fost platite taxele pentru a fi examinata de urgenta. Au trecut 26 de ani si inca se amana brevetarea, pana cand? Si de ce?

           Daca se breveta inventia in anul 1993 (fiindca sau platit taxele pentru examinare de ugenta) n-ar mai fi fost problema poluarii, problema energiei, crize economice etc., pe Planeta Albastra (Terra).

Pag 15

Cateva din avantajele inventiei mileniului 3
– Inventia mileniului 3 foloseste 8 parghii fara brate scurte, reduce poluarea pe *TERRA* cu ~25%, In timpul functionarii produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita fara poluare. Rezolva energia viitorului, afirmatii dovedite cu teorie si calcule inclusiv la nivelul clasei a IV-a, pe link: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 

–  Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative. Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit, conform linkuri:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html  
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 

–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva o perioada incalzirea globala, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata (paduri etc) si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– turbinele gravitationale rezolva si  problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit. Si lucru mecanic gratuit produce energie electrica aproape gratuita.

– turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc, conf. link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  

– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.

 Pag 16

– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul de turatie si se termina cu proiectarea turbinei gravitationale.

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

 
Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti. Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia la nivel mondial.

Datorita inventiei mileniului 3 oamenii nu vor mai deceda de foame, de frig etc. Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.

Dupa implementarea inventiei la nivel mondial ~50% din locurile de munca fi-vor anulate fiind inlocuite cu asistenti sociali, cu noi servicii pentru populatie, cu alte tipuri de activitati specifice evolutiei accelerate a noilor profesii, ziua de munca fi-va mai putin de 6 ore etc.

Turbinele gravitationale sunt o constructie metalica simpla si usor de realizat conf. link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html  
Daca se implementeaza inventia, la nivel mondial, parcul AUTO va utiliza numai masini electrice. Si in viitor o sa foloseasca lucru mecanic gratuit, direct de la motorul gravitational, proiectat special pentru a se asambla pe orice masina din parcul AUTO, cu orice putere solicita beneficiarul.

Orice om care doreste binele planetei noastre si a locuitorilor ei, popularizeaza inventia mileniului 3 prin toate mijloacele, proprii, pe care le are […]   
Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale,
cu stimă, Ioan Sabău. 
Pag 17Turbina Gravitationala

.

About Us | Site Map | Contact Us |