Gravitational energy.Energie Verde

căutare personalizată

LEGILE EXCENTRICITAŢII PERMANENTELegea excentricitaţii permanente 

Prefata la *Legea excentricitaţii permanente*
 
Scurt istoric privind *excentricitatea*   

*Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural.  
Citez un fragment din *Legile lui Kepler*: ”8 Martie 1618: Johannes Kepler descoperă a treia lege a mișcării planetelor. Pătratul perioadei de revoluție a planetei, u, este proporțional cu cubul semiaxei mari a orbitei ...”

Astronomul german Johannes Kepler, a utilizat observațiile făcute de inaintasi si in special ale astronomului danez Tycho Brahe asupra orbitei planetei Marte. Deci, Kepler a realizat *Legile lui Kepler* folosind un fenomen natural.


 Ioan Sabau, dupa ~400 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului 3 care artificial realizeaza excentricitatea permanenta in interiorul si in exteriorul unui cerc.


Ioan Sabau fara licenta a folosit propriile creatii pentru a face Legile I.SABAU pentru *excentricitatea permanenta*. Din 27.12.1969 a inceput acumularea de cunostinte necesare pentru a realiza proiectul propus: diminuarea poluarii si realizarea unor grupuri cu parghii cu si fara brate scurte.

Dupa ~22 de ani inventia cu structura ei de rezistenta (din punct de vedere teoretic) a fost inregistrata la OSIM in data de 29.03.1993 cu nr. 0443. Grupurile cu parghii fara brate scurte, in timpul functionarii, sunt grupuri cu forte neconservative, care produce *Entitatea excentricitatii permanente*

*Entitatea excentricitatii permanente* produce lucru mecanic gratuit, de la primul ciclu, de la prima rotatie a turbinei si roteste din interior, cu grupul celor 8 parghii fara brate scurte, toate turbinele gravitationale de orice tip fabricate dintr-un grup cu 8 chesoane monobloc.

Datorita structurii de rezistenta a inventiei mileniului 3 fi-va completata legea conservarii energiei cu urmatoarea sintagma: ”exceptia de la regula o realizeaza si grupurile cu parghii fara brate scurte”, care sunt in timpul functionarii grupuri cu forte neconservative.

Pag. 1


Legile I.SABAU pentru excentricitatea permanenta. (Entitatea excentricitaţii permanente)

Prima lege  
         Calitatea entitatii excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui ansamblu, unui mecanism, unui dispozitiv, unui procedeu, unei turbine etc. fiind realizata de un grup cu parghii fara brate scurte (grup cu forte neconservative) sau de ordin 1 (grup cu parghii cu brate scurte) din interiorul sistemului deschis semihibrid (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2) care realizeaza in timpul functionarii entitatea excentricitatii permanente, in interiorul cercului conf. inventie si produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita.

A doua lege 
         Calitatea entitatii excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui tambur (conf. fig. 1/A; 2/A si 2/B) numai in acest fel un grup de parghii fara brate scurte (grup cu forte neconservative) din exteriorul tamburului vor realiza in timpul functionarii o greutate excentrica permanenta, din interiorul sistemului deschis semihibrid, in interiorul cercului, numai in cadranul 1 in sens trigonometric, conf. inventie si fig. 2/A.

A treia lege
         Calitatea entitatii excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi (exista) in afara centrului unui ansamblu, unei turbine etc. numai in acest mod un grup cu parghii fara brate scurte (grup cu forte neconservative) din interiorul si din exteriorul unor ansamble, turbine etc. realizate din chesoane (conform fig. 2) echipate in exterior, pe circumferinta, cu un tambur (numai cu suprastructura tamburului conf. fig. 1/C). Caci, in acest caz, infrastructura este conf. fig. 2 realizata din chesoane.

Astfel se realizeaza 2 entitatii: de la infrastructura cu chesoane plus suprastructura tamburului. Cele 2 excentricitati permanente din interiorul ambelor sisteme deschise semihibride, sunt in interiorul aceluiasi cerc, in timpul functionarii numai in cadranul 1 in sens trigonometric conf. inventie.

La turbinele gravitationale mixte
se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura de la turbina gravitationala mixta, pentru a intelege teoria si calculele care sustin inventia trebuie analizate si linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html


pag 2


Citez din lucrari proprii fragmente care ajuta sa se inteleaga de ce se castiga lucru mecanic gratuit.
Parghia clasica este o bara rigida care se poate roti (partial) in jurul unui punct de sprijin. La parghia clasica cu cat este mai mic bratul fortei rezistente, in  mod proportional se amplifica forta gratuita (deci se castiga forta gratuita folosind forta de gravitatie.  *La fel ca la inventie*).

La grupul cu 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), punctul de sprijin este pe raza verticala, a arborelui, in centrul ipotetic al turbinei. Arborele turbinei sustine turbina gravitationala care in timpul functionarii se roteste continuu, fiindca are forta rezistenta nesemnificativa.

Turbina gravitationala (motorul gravitational) numai din aceasta cauza produce lucru mecanic si energia electrica gratuita si amplificata (…), conf. calcule estimative din inventie. (…)
Pentru a intelege manipularea celor 16 greutati in cele 8 chesoane se vizualizeaza link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html
simularea video arata numai manipularea celor 16 greutati la fiecare ciclu, la faza  a 2-a, unde coboara 7 greutati si in aceeasi perioada de timp se ridica cele doua greutati aproape vertical, conf. inventie. Si in acest caz avem: 7 greutati in centrul turbinei, 7 greutati pe circumferinta care coboara si doua greutati care se ridica in aceeasi perioada de timp aproape vertical conf. simulare video.
Simularea video nu arata manipularea celor 16 greutati la fiecare ciclu si la prima faza, unde avem: 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati pe circumferinta care coboara conf. inventie si fig. N/2.

Numai in acest mod in timpul functionarii, la ambele faze, se produce un dezechilibru total, fiindca greutatile sunt numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric si nu are:
un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic, si sunt diametral opuse fortelor conservative. Inventia in timpul functionarii foloseste numai grupuri cu forte neconservative.
Pentru prima data in era noastra se produce un dezechilibru total numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conf. inventie, fiindca cele 8 parghii fara brate scurte nu are: un moment al fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dnamic etc.
Greutatile din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita fiindca echilibrul dinamic este realizat in afara sistemului deschis prin cuplarea arborelui de la turbina gravitationala la multiplicatorul de turatie si la cel putin 2 generatoare, conf. inventie. (…)


Pag 3


Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative care sunt 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei care produce lucru mecanic gratuit si energie electrica gratuita pentru ca fotra de gravitatie este gratuita

La toate tipurile de turbine gravitationale avem grupuri cu forte neconservative, care sunt 8 parghii fara brate scurte, care produce entitatea excentricitatii permanente, care nu are:
echilibru dinamic, actiune-reactiune, un moment al fortei de sens contrar etc.
Din aceasta cauza toate grupurille cu forte neconservative contolate 99.99%, nu sunt compatibile cu: 
Legile lui Newton, a doua Lege a Termodinamicii (legea entropiei) si cu Legea conservarii energiei.

Inventia mileniului 3 nu incalca Legile lui Newton fiindca:

formula L=mgh nu include varianta in care greutatea aflata in camp gravitational este franata sau tinuta fortat pe drumul parcurs de alte forte: multiplicator, cel putin 2 generatoare (…) etc.
Inventia mileniului 3 nu incalca a 2-a Lege a Termodinamicii (legea entropiei), pentru ca utilizeaza pentru functionare numai si numai grupuri cu forte neconservative (grupuri cu parghii fara brate scurte).
Inventia nu incalca Legea conservarii energiei deoarece:
numai in cazul in care caracteristicile miscarii mecanice a unui sistem sunt determinate doar de prezenta unor forte conservative, energia mecanica totala este o constanta a miscarii.
E = T + V = constant. (E = energia mecanica totală. T = energia cinetica si V = energia potentiala).  Deci,  Legea conservarii energiei mecanice se respecta numai in cazul sistemelor conservative care folosesc forte conservative.
Cand caracteristicile miscarii sunt determinate de alte tipuri de forte, se vorbeste despre legea conservarii energiei numai in sens general.

Inventia in timpul functionarii, foloseste numai si numai *grupuri cu forte neconservative*. Conf. inventie fortele neconservative sunt diametral opuse fortelor conservative.
Sistemul deschis cu 8 parghii fara brate scurte, interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.


Pag 4


Deci energia la ambele faze conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic gratuit se transmite in afara sistemului (la multiplicator si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional (entitatii excentricitatii permanente), o locatie, in interiorul cercului, in permanenta numai in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza si a celor 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1), la fiecare ciclu continuu.

In lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente de la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte cu parametrii: m = 64000kg (1 greutate = 8000kg; 16 greutati = 128000kg; 8 greutati = 64000kg); pentru calcule: h=10.5m;  h’ = 5.25m (minim) si h” = 7.8m (maxim).

Conf. calcule estimative realizate de inventator, inaltimea corecta pentru a calcula energia cedata de cele 8 greutati integral (complet), la prima faza in intervalul de cel putin 75% cat dureaza coborarea lor, este intre h=5.25m (energie minima cedata) si h=7.875m (energie maxima cedata) conf. inv. si fig. N/2.

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric estepunctul material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si m=56000kg la faza a 2-a, ambele adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica aproape gratuita (fiindca lucru mecanic este gratuit, conform inventie).
Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).

Entitatea excentricitatii permanente poate fi definita exact, in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului. (…)

Pentru a intelege “Teoria grupurilor cu forte neconservative”, cum actioneaza cele 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), in doua faze, trebuie sa se analizeze linkul:


pag 5


http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

Grupurile cu parghii produce excentricitatea permanenta si roteste din interior sau din exterior turbinele gravitationale, de orice tip, realizate dintr-un grup de chesoane sudate intre ele conf. fig. 1, sau dintr-un tambur conf. fig. 2/A.

Cele 8 parghii fara brat scurt sunt in timpul functionarii 8 forte neconservative, care are punctul de sprijin in centrul ipotetic al turbinei gravitationale, care este sustinuta de 2 arbori, care se rotesc in interiorul a doua semilagare cu rulmenti conform inventie si pozitia 2.

“… Inventia este realizata de un grup cu 8 chesoane, cu 16 greutati: 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei, care inainte de deblocare are 8 forte conservative = 8 parghii fara brat scurt, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care rotesc arborele turbinei producand lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita. 


Exploatarea grupurilor cu forte neconservative se realizeaza cu un sistem deschis cu parghii fara brat scurt, care interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului la generatoare. …”

“… Turbinele gravitationale inainte de deblocare pentru functionare are structura metalica a celor opt chesoane conservativa si greutatile de pe circumferinta cu energie potentiala.
Dupa deblocare in timpul functionarii prin manipularea celor 16 greutati egale conf. inventie, cele 8 chesoane prin rotire isi schimba caracterul, intr-un caracter distinctiv si devin 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brat scurt), iar cele 8 greutati de pe circumferinta sunt 8 forte neconservative care rotesc turbina gravitatonala. In tot timpul functionarii campul gravitational al pamantului conservativ (din afara sistemului de parghii neconservativ) atrage cele 8 greutati de pe circumferinta (8 forte neconservative).

Cele 8 forte neconservative produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale.


Pag 6


Lucru mecanic gratuit, realizat la arbore, interactioneaza cu exteriorul prin multiplicator si cel putin 2 generatoare (utilizand alt drum in exteriorul sistemului deschis, semihibrid).

Numai in acest mod,
prin interactiunile lor reciproce ajunge in echilibru structura neconservativa, a celor 8 parghii fara brat scurt, cu structura fortelor conservative.

Si pentru prima data, in era noastra,
se realizeaza implementarea grupurilor cu forte neconservative intr-un sistem conservativ cu castig gratuit de lucru mecanic la arborele turbinei gravitationale, cele afirmate mai sus sunt dovedite cu teorie si calcule in lucrarile care sustine inventia”

Pentru prima data in lume *excentricitatea permanenta* este realizata intr-un cerc, numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 si 3 în sens trigonometric, datorita inventiei mileniului 3.


Datorita inventiei avem pentru prima data in era noastra entropie controlata (la grupuri cu parghii).
Sistemul deschis semihibrid al celor 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative), precum si “Constanta fizica a ciclului” se realizeaza numai printr-o entropie controlata 99.99%, prin care se produce *entitatea excentricitatii permanente*, conf. inventie.

Datorita legii I. Sabau pentru forte neconservative cu entropie controlata (sau o ramura noua la a doua Lege a Termodinamicii), pentru prima data in lume se poate controla entropia intre limite constante, cu castig gratuit de lucru mecanic, fara sa cedeze numai caldura, in sistemul deschis a celor 8 parghii fara brate scurte.

Entropia creste datorita fortei de gravitatie (care este o forta conservativa) si scade datorita echilibrului dinamic care se realizeaza, conf. inventie.
Deoarece in momentul in care incepe faza a doua, conf. inventie si fig. 1, turbinele gravitationale mixte se franeaza in mai multe moduri pentru a controla entropia (99.99%):


Pag 7


1 -cand incepe sa se ridice greutatea G8’ de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1, pe circumferinta raman numai 7 greutati (deci sistemul se franeaza caci raman mai putin cu una greutate)

2 -si inainte si dupa ce se ridica greutatea G8’ de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inventiei, energia cinetica a greutatilor localizate pe circumferinta nu se disipa (pierde) deoarece se cupleaza si se decupleaza cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor)

pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30.

Asamblarea se realizeaza pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminuieze acceleratia, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm). 3 -numai daca este nevoie se manipuleaza la suprastructura turbinei gravitationale mixte a doua minilocomotiva conf. inventie in corelatie cu decuplarea si cuplarea generatoarelor de la punctul nr. 2.

Grupul cu 8 forte neconservative (cele 8 parghii fara brate scurte) sunt realizate numai si numai in colaborare cu forțele conservative, conf. inventie.

In sistemul DESCHIS semihibrid,
al celor 8 forte neconservative (care sunt 8 parghii de ordin 0: atipice, neconventionale etc), avem 8 greutati pe circumferinta, conf. inv. si fig. N/2, cu energie potentiala, care datorita fortei de gravitatie (care este o forta conservativa) produce lucru mecanic gratuit (conservativ) la arborele turbinei gravitationale.

Lucru mecanic gratuit de la arbore este transmis in afara sistemului deschis la multiplicatorul de turatie si la cele doua generatoare, prin care se produce energie electrica aproape gratuita (conservativa), conf. inventiei mileniului 3.


Pag 8


Acest lucru este posibil pentru faptul ca in timpul functionarii turbinei gravitationale se mentine o excentricitate permanenta numai in cadranele 1 si 4 a sensului trigonometric.

Si se realizeaza o viteza ocilanta in limitele impuse prin entropie controlata la fiecare ciclu, conf. inventie, si astfel se produce constanta fizica a ciclului.

La toate turbinele gravitationale avem in fiecare cheson drum partial inchis numai in al optulea ciclu, deci avem o entropie controlata, impusa de inventator, la fiecare ciclu, prin manipularea greutatilor, conf. inventie.
Excentricitatea permanenta este realizata de un sistem deschis cu 8 forte neconservative,
care sunt diametral opuse oricarui sistem generat din forte conservative.   Sistemul deschis semihibrid a celor  8 forte neconservative (8 parghii fara brate scurte, atipice, neconventionale), interactioneaza cu "exteriorul" si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie.  Conf. inventie si fig. 1, excentricitatea permanenta se poate realiza numai prin manipularea unor puncte materiale in interiorul unor chesoane sau pe exteriorul unui tambur, astfel incat centrul de greutate la turbina, ansablu, mecanism etc. sa fie numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 si 3 în sens trigonometric.

Excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata, franata etc) continuu, pentru ca:
1 – Excentricitatea permanenta nu are un moment al fortei de sens contrar, deoarece: momentul fortei de sens contrar este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta.

Punctul material din centrul turbinei ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma in raport cu celelalte parghii din interiorul turbinei.

2 – Excentricitatea permanenta nu are pereche actiune-reactiune, deoarece:
perechea la actionarea punctului material de pe circumferinta este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta.


Pag 9


Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma.

3 – Excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in echilibru dinamic, deoarece: echilibru dinamic ar trebui sa-l faca cel de-al doilea punct material din centrul turbinei care nu afecteaza excentricitatea permanenta.

Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu.

Fig. 1 si fig. 2/A, reprezinta doua grupuri de 8 parghii de ordin 0, care numai conf. inventie realizeaza excentricitatea permanenta la infrastructura si la suprastructura turbinei gravitationale mixte. Deci, excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata, franata) continuu, deoarece:

1 – excentricitatea permanenta nu are UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR.
Numai si numai din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite energia (lucrul mechanic gratuit) in afara sistemului la cele doua parghii de ordin 2, conf. inventie, care pune in miscare multiplicatorul de turatie,  si prin intermediul celor doua generatoare produce energie electrica gratuita si fara poluare.

2 – excentricitatea permanenta nu are pereche ACTIUNE-REACTIUNE la turbina gravitationala. Numai si numai din aceasta cauza reactiunea la actiunea ei o realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente.

3 – excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in ECHILIBRU DINAMIC. Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic il realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente conf. inventie.

4 – la toate tipurile de turbine gravitationale avem forte neconservative deoarece excentricitatea permanenta nu are:


Pag 10


un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. si pentru a exploata aceste forte, sistemul deschis cu 8 parghii de ordin zero (8 parghii fara brate scurte = 8 forte neconservative), interactioneaza cu *exteriorul* prin arborele turbinei si transmite miscarea de rotatie pe alt drum in exteriorul sistemului.

Datorita parghiilor de ordin zero  (8 parghii fara brate scurte = 8 forte neconservative), si a lucrului mecanic multiplu exista excentricitatea permanenta care realizeaza in exteriorul sistemului deschis semihibrid alte doua parghii de ordin 2, conf. inventie.

Deci energia la ambele faze conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2, nu se mai conserva in sistem, deoarece lucru mecanic gratuit se transmite in afara sistemului (la multiplicator si cele doua generatoare conf. inventie) si se transforma in energie electrica si numai astfel se realizeaza si echilibrul dinamic, conf. inventie. Entitatea excentricitatii permanente

Grupurile de forte neconservative sunt implementate in interiorul unor sisteme conservative, conf. inventie. Grupurile de forte neconservative sunt noutate absoluta in domeniu si sunt realizate conf. inventie.

Sistemul deschis semihibrid a celor 8 forte neconservative se roteste datorita fortei de gravitatie, forta conservativa (din afara sistemului).

Cele 8 forte neconservative transmite lucru mecanic produs in afara sistemului prin intermediul arborelui de la turbina gravitationala, care interactioneaza cu multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare si numai astfel se tine in echilibru structura neconservativa (a turbinei gravitationale) cu structura fortelor conservative, conf. inventie.

Cu tehnologia actuala se poate realiza foarte, foarte usor grupurile de forte neconservative (grupuri cu parghii fara brate scurte). Inventia dupa implementare produce energie electrica cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, rezolva energia viitorului si inlocuieste vantul, apa, gazul metan, carbunele si centrale nuclearo-electrice etc., cu forta de gravitatie care este gratuita.


Pag 11


Implementarea grupurilor cu forte neconservative in interiorul unor sisteme conservative,
precum si deosebirile dintre fortele neconservative si grupurile cu forte neconservative sunt detaliate in structura de rezistenta a inventiei: Legea grupurilor cu parghii de ordin zero; Legea excentricitati permanenta; Legea pentru grupuri de forte neconservative cu entropie controlata 99.99% si Legea lucrului mecanic multiplu. Cele 4 legitati noi se poate accesa pe linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html    


Momentul cinetic (variabil numai in interiorul ciclului datorat vitezei oscilante si a entropiei controlate 99.99%) se datoreaza valoarii constante a vitezei la inceput de ciclu, la sfarsit de ciclu, si la granita dintre cicluri care este si granita entropiei controlate, toate cele mentionate anterior sunt impuse in punctul C’ conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Momentul cinetic implica valoarea constanta a vitezei numai atunci cand cele 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) matura arii egale in perioade egale.

Miscarea celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si cele 7 greutati la faza a doua (conf. fig. 1) sunt supuse la interactiune mutuala ce depinde numai de distanta dintre ele care se poate reduce formal la miscarea unui singur corp intr-un camp central de forte, acesta din urma fiind un sistem imaginar din care pot fi extrase cateva raspunsuri principale conf. teorie inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Conf. inventie avem o miscare unidimensionala a greutatilor actionate de forta de gravitatie.
In acest caz, orbita circulara este marginita in ambele sensuri, de raza cercului pe care se rotesc centrele de graeutate a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a 2-a (conf. fig. 1).

Daca, orbita circulara este marginita, corpul adimensional (punctul material purtator de masa) este captiv intr-un cerc.

Conditia de circularitate impune corpului adimensional,


Pag 12


o locatie (ipotetica), in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa cumulata a celor 8 greutati la prima faza (conf. fig. N/2) si a celor 7 greutati la faza a doua, la fiecare ciclu continuu.

Variatia corpului adimensional din cadranul 1,
va modifica detaliile calitative ale potentialului, dar nu va schimba castigul foarte, foarte mare de energie electrica, conf. calcule estimative si din lucrarea cu titlul turbina gravitationala maxta.


Entitatea excentricitatii permanente este realizata, in doua faze conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, prin felul in care trebuie sa fie manipulate cele 16 greutati egale (puncte materiale) in interiorul celor 8 chesoane pentru a realiza 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative).

La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative), care rotesc ansamblul.

In aceasta lucrare este definita entitatea excentricitatii permanente de la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte cu parametrii: m=64000kg (una greutate=8000kg; 16 greutati=128000kg; 8 greutati=64000kg); h=10.5m cu inaltimile derivate.

Conf. inventie si fig. N/2, la prima faza, in timpul functionarii turbinelor gravitatonale mixte la parametrii proiectati avem in tot timpul functionarii 8 greutati in centrul turbinei si 8 greutati in permanenta pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Conf. celor redactate mai sus rezulta doua entitati:
-Prima entitate este grupul celor 8 greutati din centrul turbinei care au atributia de-a realiza cele 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative).

-A 2-a entitate sunt cele 8 greutati de pe circumferinta cu energie cinetica in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce energie (lucru mecanic) la arborele turbinei gravitationale conf. inventie si fig. N/2.


Pag 13


-Intre primele doua entitati, in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie si fig. N/2, este o relatie obligatorie fiecare cu alta atributie (nontransferabila).

-Cele  doua entitati realizeaza (produce) o subentitate cu nr. 3, numita de inventator excentricitate permanenta conf. inventie si fig. N/2.-Subentitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta conf. inventie si fig. N/2, are legatura directa numai cu entitatea nr. 2 si are aceleasi atributii. Atributiile celor trei entitati si corelatia dintre ele este descrisa in lucrarile care sustine inventia mileniului III.

Entitatea cu nr. 3, excentricitatea permanenta,
are locatia in cadranul 1 in sens trigonometric, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Entitatea excentricitatii permanente din cadranul 1 in sens trigonometric este  punctul material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, adimensionale si are fiecare un parametru constant) rezultat datorita celor 8 parghii de ordin zero, fara brate scurte (8 forte neconservative), la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, cu castig de energie electrica mai mare decat consumul.

Excentricitatea permanenta (conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2), este o forta neconservativa, un punct material (ipotetic) localizat, in interiorul cercului, in permanenta in cadranul 1, cu masa m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua cu o inaltime intre h=5.7m si h=7.8m (de baza turbinei) si o raza intre ~1.3m ~2.6m de centrul turbinei.

Pozitia punctului material presupus, din cadranul 1, este oscilanta, aproape fixa, intr-un dreptunghi cu lungimea de ~2m (paralela cu axa 0y) si latimea de ~1.3m (paralela cu axa 0x).

Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului este dependenta de variabila independentă a greutatii care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.


Pag 14


Locatia oscilanta (aproape fixa) a punctului material se calculeaza in raport cu greutatea care se ridica spre centrul turbinei dintre puctele A si B din cadranul 4, de la altitudinea minima de pe circumferinta, la faza a doua, in ciclul cu nr. 8, conf. inventie si fig. 1.

Poziția excentricitatii permanente poate fi definita exact,
in cadranul 1 in sens trigonometric printr-un punct material purtator de masa, folosind pozitia numai a unuia dintre punctele sale geometrice (adimensional) de pe sau langa diagonala dreptunghiului.

Determinarea pozitiei exacte a punctului material (presupus) de pe sau langa diagonala dreptunghiului, la ambele faze, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2, fi-va calculta de specialistii din domeniu.

Calculele punctului material purtator de masa (m=64000kg la prima faza si 56000kg la faza a doua, sunt adimensionale, si ambele fi-vor constante) sunt realizate in lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta*

Entitatea excentricitatii permanente la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte
La suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A si 2/B,
este descries modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative), care are rolul principal de-a mentine rpm-ul si echilibrul dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati.

Aceste turbine realizate din chesoane echipate in exterior cu un tambur
sunt cele mai rentabile deoarece cumuleaza cel putin 2 excentricitati, conf. fig. 1 si fig. 2/A, si astfel se tine mai usor in echilibru dinamic turbina gravitationala mixta.

Conf. celor redactate mai sus rezulta la *turbina gravitationala mixta* doua entitati:
Prima entitate este grupul celor 8 minilocomotive din exteriorul tamburului


Pag 15

care este o forta neconservativa, un punct material purtator de masa adimensionala, localizata in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala in cadranul 1 in sens trigonometric, si are atributia principala de-a realiza franarea turbinei gravitationale mixte pentru a tine rpm-ul la parametrii proiectati. 


A doua entitate
este la infrastructura turbinei gravitationale mixte realizata cu cele 8 greutati de pe circumferinta care este o forta neconservativa, un punct material (ipotetic) purtator de masa adimensionala, localizat (la infrastructura), in interiorul cercului cu energie potentiala egala cu energia cinetica a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,
care in timpul functionarii turbinei la parametrii proiectati are atributia de-a produce lucru mecanic gratuit la arborele turbinei conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.

Ambele entitati,
fiecare cu alta atributie (nontransferabila), fi-vor un punct material purtator de masa adimensional, localizat in interiorul cercului (la infrastructura) cu energie potentiala egala cu energia cinetica a celor 8 greutati in miscare pe circumferinta, in cadranul 1 in sens trigonometric,  oscilant, aproape fix, intr-un dreptunghi cu lungimea paralela cu axa 0y si latimea paralela cu axa 0x.

Intre aceste doua entitati,
in tot timpul functionarii turbinei conf. inventie, este o relatie obligatorie, controlata de sistemul de comanda si control, deoarece ambele  entitati in tot timpul functionarii turbinei sunt cumulate impreuna la infrastructura, intr-un singur punct material purtator de masa [(m=64000kg + 800kg) la prima faza si (56000kg + ~700kg) la faza a doua, ambele sunt adimensionale)]

La turbinele gravitationale mixte se poate realiza si trei, patru excentricitati , datorita suprastructurii turbiei gravitationale, deoarece se poate repetata de mai multe ori suprastructura.

Daca se fabrica mai multe suprastructuri fi-vor foarte greu de controlat si nu sunt necesare. 

In descrierea inventiei,


Pag 16


atat la agregatul gravitational precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale mixte conf. fig. 2/A, este descris modul  in care trebuie sa fie manipulate cele 8 minilocomotive egale (8*100kg=800kg), pe exteriorul unui tambur pentru a realiza 8 parghii de ordin zero, fara brat scurt (8 forte neconservative) care ajuta la mentinerea echilibrului dinamic a turninei in timpul functionarii la parametrii proiectati. 


Detalii privind cele doua faze: 

Cele doua faze atat la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale se realizeaza deodata, in acelasi interval de timp dar cu viteze diferite deoarece razele punctelor materiale aflate pe circumferinta sunt diterite.

Cele doua faze de la suprastructura turbinelor gravitatonale:
-La prima faza, cand incepe ciclul avem o expansiune a entropiei care la finalul primei faze atinge apogeul expansiuni.

-Cand incepe faza a doua incepe recesiunea entropiei care la finalul ciclului si a fazei a doua are o stare de echilibru aidoma ca la inceput de ciclu, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica la parametrii proiectati.

La sistemul deschis al celor 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), conf. inventie, la fiecare faza, intre cele doua faze, si la granita dintre cicluri avem stari intermediare de echilibru, deoarece:
-Schimbarile de stare, la fiecare ciclu, se petrece la ambele faze (distincte) intr-un timp finit.

-La prima faza avem 8 minilocomotive pe circumferinta, pe exteriorul tamburului, la toate ciclurile, si entropia creste in intervalul de ~75% cat dureaza coborarea minilocomotivelor odata cu tamburul, cu castig de energie electrica, deoarece:
aceasta accelelare continua mareste energia cinetica, pentru ca cele 8 minilocomotive de pe exteriorul tamburului, datorita vitezei de rotatie influenteaza bilantul energetic al sistemului deschis a celor 8 parghii care interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei de la infrastructura turbinei gravitatonale mixte.


-La faza a doua avem numai 7 minilocomotive (si cel putin 4) pe circumferinta, pe exteriorul tamburului,


Pag 17


la toate ciclurile, si entropia descreste cu castig de energie electrica deoarece: si la a doua faza in intervalul de ~25%, cat dureaza ridicarea unei minilocomotive (sau a cel mult 3 minilocomotive pentru franarea turbinei). Sistemul deschis a celor 7 parghii, interactioneaza cu "exteriorul" prin arborele turbinei de la infrastructura turbinei gravitatonale mixte. 


-Conform inventie avem o stare initială de echilibru la inceput de ciclu si o stare finala de echilibru la finalul ciclului, astfel coincide starea finală cu starea initiala la fiecare ciclu in timpul in care turbina are o functionare ciclica, conform inventie.

Conf. celor redactate mai sus,
pentru prima data in era noastra se controleaza 99.99% entropia,
deoarece la toate turbinele gravitationale mixte in timpul functionarii, avem in interiorul fiecarui ciclu o stare de neechilibru, si in exteriorul ciclului (la granita dintre cicluri) o stare de echilibru. Se poate controla entropia 99.99%, numai si numai datorita sistemului deschis semihibrid care impreuna  cu *constanta fizica a ciclului*, mentine continuu RPM la parametrii necesari, conf. inventiei mileniului 3.
Aceste doua faze  (distincte)
se repeta in tot timpul functionarii turbinelor gravitationale mixte, la fiecare ciclu, atat la infrastructura turbinelor gravitatonale mixte precum si la suprastructura turbinelor gravitatonale deoarece se realizeaza deodata, in acelasi interval de timp dar cu viteze diferite deoarece razele punctelor materiale aflate pe circumferinta sunt diterite, conf inventie si fig. 1/C.
Pentru calcule la faza a doua, la ambele entitati,
conf. inventie, nu are importanta locatia de unde se ridica greutatea de la altitudinea minima, de pe circumferinta din cadranul IV, deoarece se respecta cu STRICTETE intervalul de 25% din timpul in care se produce un ciclu (timp in care se ridica si greutatea conf. inventie).

Toate turbinele gravitationale in timpul functionarii, la prima faza, in intervalul de 75% din timpul in care se produce ciclul, realizeaza datorita celor 8 greutati (8000kg*8=64000kg) localizate pe circumferinta conf. fig. N/2, o excentricitate permanenta in interiorul cercului cu masa m=64000kg.

Toate turbinele gravitationale in timpul functionarii, la faza a doua, in intervalul de 25% din timpul in care se produce un ciclu conf inventie si fig. 1, realizeaza datorita celor 7 greutati (8000kg*7=56000kg) localizate pe circumferinta, o excentricitate permanenta in interiorul cercului cu masa m=56000kg.


Pag. 18


Din cele redactate mai sus
rezulta faptul ca excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) si cele 8 parghii de ordin zero, fara brate scurte (8 forte neconservative) sunt doua elemente DISTINCTE (care impreuna realizeaza un intreg cu m=64000kg), care actioneaza deodata ca un singur punct material (presupus), cu toate ca cele 8 greutati sunt localizate pe circumferinta si forta neconservativa  este in interiorul cercului.

Greutatea excentrica (64000kg, conf. inventie si fig. N/2) = cu excentricitatea permanenta (64000kg, conf. inventie si fig. N/2) = cu una forta neconservativa (un punct material localizat in permanenta in cadranul 1, purtator de masa m=64000kg) = cu 8 parghii de ordin zero (64000kg, conf. inventie si fig. N/2) = cu 8 forte neconservative (64000kg, conf. inventie si fig. N/2).

Turbina gravitationala mixta, realizeaza mentinerea centrului de greutate al turbinei gravitationale mixte conform legi a treia a excentricitatii permanente.

Franarea turbinelor gravitationale, si a turbinelor gravitationale mixte,
cu castig de energie (lucru mecanic gratuit), la fiecare ciclu, la ambele faze in timpul functionarii la parametrii proiectati, se poate face numai prin controlarea entropiei 99.99%, conf. teoriei inventiei mileniului 3:

-pentru franarea turbinelor gravitationale fara suprastructura se manipuleaza, la fiecare ciclu, cel mult 3 puncte materiale, cu sistemul de comanda si control, conf. inventie.

-pentru franarea turbinelor gravitationale mixte se procedeaza in felul urmator:

A – la infrastructura se manipuleaza numai 1 greutate, la fiecare ciclu, la faza a 2-a conf. inventie si fig. 1.

B – la infrastructura se franeaza continuu cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie, a subansamblelor incluse in cele doua generatoare etc, pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie.

Pag. 19

C – la suprastructura turbinelor gravitationale mixte pentru a mentine rpm-ul necesar la arborele turbinei conf. inventie,
se franeaza continuu prin cuplarea si decuplarea a cel putin 3 generatoare de puteri diferite  (cu anexele aferente lor) pe poz. 2. 1/e, care reprezinta un subansamblu cu una bucata coroana dintata (realizata din cel putin 4 bucati), asamblata pe diametrul exterior al tamburului poz. 30.

Asamblarea pe poz. 2. 1/e,
se face pe partea cu sursa de energie electrica, intr-un mod in care sa diminuieze acceleratia, fara a o anula complet, avind in vedere cuplarea generatoarelor in asa fel incat sa permita in permanenta cresterea acceleratiei, fara marirea rot/min (rpm).

D  –  la suprastructura turbinelor gravitationale mixte, daca este necesar se vor manipula cel mult 3 minilocomotive, la fiecare ciclu, pentru a mentine RPM necesar la arborele turbinei conf. inventie.

Manipularea greutatilor la turbinele gravitationale se poate analiza la lucrarea cu titlul *franarea turbinei* postata la acest site.

Calculele care dovedesc castigul de energie electrica mai mare decat consumul se poate accesa si in lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta*
Citez un fragment din descrierea inventiei:

“Cele 8 pârghii de ordin zero sau jumătatile de pârghie, conf. fig. 1 si fig. 2, este un cheson la care una greutate este pe circumferinţă simbolizând braţul lung al pârghiei egal cu raza ansamblului, a doua e-n centrul ansamblului gravitaţional cu o toleranţă de plus-minus 30mm simbolizând braţul scurt al pârghiei.

Toleranţa de plus-minus 30mm (0,03m) a fost demonstrata (teoretic si cu calcule) cu un proiect preliminar anexat la CBI nr. 00670 din 11.06.1999. Proiectul preliminar are circa 50 de pagini si a dovedit faptul ca inventia se poate realiza, conf. inventie, fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.”

Pag. 20


Deci conf. inventie se poate realiza si grupuri cu parghii de ordin 1, deoarece:
putem realiza la cele 8 parghii de ordin zero si brate scurte, pentru ca facem legatura dintre greutati cu o tija mai lunga (oricat se doreste), fiindca sistemul semihibrid al celor 8 parghii de ordin zero (8 forte neconservative) este DESCHIS si permite realizarea parghiilor cu orice brat scurt se doreste.

Daca se fabrica cele 8 parghii cu brate scurte sistemul ramane DESCHIS,
dar are castigul de energie (lucru mecanic gratuit) cu mult mai mic, deoarece are pierderi mari datorita bratelor scurte de la cele 8 parghii.

Si aceste exemple DOVEDESTE realizarea a doua excentricitati permanente, in interiorul infrastructurii turbinei gravitationale mixte in cadranul 1 si in cadranul 2 in sens trigonometric conf. inventie.

Deci se poate realiza doua ENTITATI (excentricitati permanente) distincte in acelasi cerc,
in acelasi timp, cu locatii diferite, numai in timpul functionarii infrastructurii turbinei gravitationale la parametrii solicitati de beneficiar conf. inventie.

Pentru pseudo-specialisti, nespecialisti, amatori etc. care nu inteleg momentele fortelor la turbinele realizate dintr-un grup cu 8 chesoane, cu 8 forte neconservative, redactez urmatoarele detalii:

MOMENTELE FORTELOR

De la grupuri cu forte neconservative, care sunt grupuri cu parghii fara brate scurte

Si de la infrastructura turbinei gravitationale mixte, privind numai si numai cele 8 parghii fara brate scurte (8 forte neconservative).

Din momentul cand se tracteaza greutatea, aproape vertical,  de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul turbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul IV.


Pag 21


In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul II, prin tractarea greutati, aproape vertical, din centru pana ajunge pe circumferinta.


Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).


Astfel ce se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).


Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul IV caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul II.


Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul IV si cel de-al doilea in cadranul II, conf. inv. si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare)


Chiar daca tractarea, aproape verticala, se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II.


 Momentele fortelor din cadranele IV si II nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.

La prima faza, din cele redectate mai sus rezulta castig de lucru mecanic gratuit la toate cele 8 parghii de ordin zero, fiindca:
La prima faza, dupa deblocare, cele 8 parghii fara brate scurte, nu are:
un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc.
Referitor la inaltimea celor 8 greutati, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2.


Pag 22


Greutatea G8, care se ridica, aproape vertical, din pozitia A pana in pozitia C’- D’, anuleaza si inaltimea completa a greutatii G1 care coboaara din pozitia C’- D’ deodata cu turbina gravitationala si in sensul de rotatie al turbinei 22.5 grade, deoarece in fiecare ciclu se pot anula numai doua parghii egale ca valoare, pentru ca se deplasea in sensuri diferite cu valori unghiulare egale, cu aceeasi inaltime, conf. inventie, fig. 1 si fig. N/2. Acest lucru este dovedit cu calcule, la exemplul elementar, la prima proba si la inventie, in prefata lucrarii cu titlul *turbina gravitationala mixta*. Cateva din avantajele inventiei mileniului 3, realizata cu 8 parghii fara brate scurte:

– Inventia produce lucru mecanic gratuit si energie electrica aproape gratuita cu cele mai mici preturi din era noastra, fara poluare, si rezolva energia viitorului.

–  Inventia este o punte de legatura intre fortele conservative si grupurile de forte neconservative.

Forta de gravitatie fiind gratuita, turbina gravitationala produce lucru mecanic gratuit.
–turbinele gravitationale daca se implementeaza, la nivel mondial, rezolva partial incalzirea globala prin reducerea poluarii pe Terra cu cel putin 25%, prin: sere, irigatii, baraje de verdeata si opreste estinderea desertului prin realizarea unor oaze de verdeata cu apa extrasa de la adancimi foarte, foarte mari, fiindca lucru mecanic este gratuit.

– turbinele gravitationale rezolva si  problema apei potabile prin desalinizare, fiindca foloseste lucru mecanic gratuit. Si lucru mecanic gratuit produce energie electrica aproape gratuita.


   – turbinele gravitationale ne ajuta si la dezastre naturale, sau furtuni solare sau furtuni electromagnetice (care distrug sistemele informationale) si fac imposibil de furnizat energia electrica cu procedeul clasic.

– turbinele gravitationale inlocuieste toate turbinele: eoliene, hidraulice, centrale electrice, centrale termoelectrice, centrale nuclearo-electrice etc. Conf. link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html


Pag  23


– turbinele gravitationale conf. inventie are reteaua proprie de distributie in zona in care se asambleaza: case, vile, spitale, firme, sate, orase, pe munte, pe apa, sub apa, sub pamant, oriunde in desert etc., fiindca se fabrica in firme speciale, se transporta, si se asambleaza oriunde este nevoie.


– la turbinele gravitationale proiectarea incepe de la generatorul electric disponibil (de la toate tipurile de turbine care fi-vor inlocuite cu turbina gravitationala), continua cu multiplicatorul si se termina cu proiectarea turbinei.

– datorita turbinelor gravitationale, fiindca energia electrica este aproape gratuita (conf. inventie) incepe era robotilor la toate nivelele, extinzandu-se intr-un ritm accelerat tehnologia din domeniu.

Pana in anul ~2050 munca fizica (manuala) fi-va executata complet de roboti.
Modularizarea continua a robotilor umanoizi in raport cu noile profesii la nivel global este posibila, numai daca se implementeaza inventia la nivel mondial.
Datorita inventiei mileniului 3 oamenii nu vor mai deceda de foame, de frig etc.
Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.
Dupa implementarea inventiei la nivel mondial incazirea globala fi-va o perioada diminuata, la fel si dezastrele naturale.
Daca nu se implementeaza inventia, la nivel mondial, dezastrele naturale fi-vor din ce in ce mai mari in viitorul apropiat.
Dupa implementarea inventiei la nivel mondial incazirea globala fi-va o perioada diminuata, la fel  si dezastrele naturale.

Cu voia şi puterea lui Dumnezeu,
inventatorul turbinelor gravitaţionale.
Phone number:  0770561002 /  only in Romanian 
e-mail: sabauioan1@yahoo.com 
cu stimă, Ioan Sabău.

 
 

Turbina Gravitationala

.

 

 

About Us | Site Map | Contact Us |